Trending

Tanya & Jawab

Blog

Galeri

Teman jalan

Tour & Travel

Tujuan Wisata

OrangUtan Tour di Samboja, Kalimantan Timur

bekam
bekam, pada 24 Feb. 2013, 3.28
di Cari teman jalan

Start: 7 Maret 2013, 17.00

halo penghuni BPI, salam ransel
tanggal 8 - 11 maret 2013 ane rencana mau ke Samboja Lodge Kaltim untuk observe Orang Utan. rencana ane mau pake travel service, dan nyari temen yang mau gabungan. singkatnya, berikut adalah itinerary:
Day 01 :
Starting from Balikpapan directly go to Samboja, then to the conservation. Arrival at Samboja Lodge, check in and welcome drink , then you will get orientation with our guide at the Lodge.
Day 02 :
After breakfast, starting tour to conservation area, seeing Orang Utan 6 Island, sunbear sanctuary, nursery, and local handycraft. Back to the lodge for lunch, then countinue the tour office, composing, and also fire tower. End of the day, transfer back to Balikpapan.
ayo yang minat untuk observe tentang kehidupan orang utan dikalimantan, contact me yah, mengenai rate nya ntar aku kirim via email
thanks


Silakan login atau mendaftar untuk mengirim komentar

bekam
bekam
bekam Newbie
pd. 24 Feb. 2013, 21.03

ok bro, udah gw kirim yah :)

Suka 0
Ryn
Ryn
Ryn Jr.
pd. 24 Feb. 2013, 16.30

Minat nih Bro, cuma sayang waktu-nya ga pas..
Boleh PM biayanya kah? In case next time kesana..

Suka 0

© backpackerindonesia.com