Trending

Tanya & Jawab

Blog

Galeri

Teman jalan

Tour & Travel

Tujuan Wisata

Tombo ngantuk

donat
donat, pada 30 Juli 2012, 21.14
di Tanya & Jawab

Paijo ambek bojone mari mangan bengi-2 ndik restoran. Pas nang parkiran bojone ngelingno Paijo nek deweke apene ulang tahun wulan ngarep...

Bojo : Mas awakmu eling tah nek aku ultah wulan ngarep iki?
Paijo: Yo eling tah dik ...
Bojo : Lah nek ngono apene ngado aku opo loh, aku penasaran pengen eroh. mas..
Paijo: Ahh .. Engkok ae tah dik, ben kejutan... Mosok saiki tak kandhani seh..

Bojo : Waduh nggarakno penasaran ae peno iku.... Wis saiki ae tah, kandanono bocorane sak uprit ae..
Paijo: Yo wis nek ngono. Dik, awakmu kethok mobil BMW abang nang pojokan iku tah...??? Bojone Paijo langsung mendelik motone, ambek ambegan tratapan siji loro, sikile gemeteran... Paijo langsung didekep rapet sampek meh semaput.
Bojo : Wuik ... Mas,.. sampeyan koq ngguantheng temenan... Aku gak nyongko cinta sampeyan koyok ngono nang aku ....

Paijo: (ambek ngelus2 rambut bojone).. Yo iku dik wernone daster sing apene tak tukokno kanggo kado awakmu...!
Bojo : :cry: :cry: :cry:


Silakan login atau mendaftar untuk mengirim komentar

jenarespati
jenarespati
jenarespati Sr.
pd. 4 Feb. 2013, 20.37

asemik...

Suka 0
annosawastu
annosawastu
annosawastu Newbie
pd. 29 Jan. 2013, 7.53

ahahaha,pake bahasa jerman itu gan :jempol:

Suka 0
zae
zae
zae Newbie
pd. 25 Agu 2012, 13.53

sakno men to, bojone
:bigsmile:

Suka 0
Mpu Gondrong
Mpu Gondrong
Mpu Gondrong Jr.
pd. 23 Agu 2012, 0.00

Dasare wong wedok...
Hahahaa..
"kon ngerti hotel bintang 5 ndk pinggir pantai kuwi?"
"Wah mass...aku ameh dijak nginep kono?Aduuhh....senengeee"
"jeneng hotele podo karo merek daster hadiah dienggo kowe"

Suka 0
Si Kecil Meraih Bintang
Si Kecil Meraih Bintang
Si Kecil Meraih Bintang Newbie
pd. 22 Agu 2012, 23.34

[quote=donat]Paijo ambek bojone mari mangan bengi-2 ndik restoran. Pas nang parkiran bojone ngelingno Paijo nek deweke apene ulang tahun wulan ngarep...

Bojo : Mas awakmu eling tah nek aku ultah wulan ngarep iki?
Paijo: Yo eling tah dik ...
Bojo : Lah nek ngono apene ngado aku opo loh, aku penasaran pengen eroh. mas..
Paijo: Ahh .. Engkok ae tah dik, ben kejutan... Mosok saiki tak kandhani seh..

Bojo : Waduh nggarakno penasaran ae peno iku.... Wis saiki ae tah, kandanono bocorane sak uprit ae..
Paijo: Yo wis nek ngono. Dik, awakmu kethok mobil BMW abang nang pojokan iku tah...??? Bojone Paijo langsung mendelik motone, ambek ambegan tratapan siji loro, sikile gemeteran... Paijo langsung didekep rapet sampek meh semaput.
Bojo : Wuik ... Mas,.. sampeyan koq ngguantheng temenan... Aku gak nyongko cinta sampeyan koyok ngono nang aku ....

Paijo: (ambek ngelus2 rambut bojone).. Yo iku dik wernone daster sing apene tak tukokno kanggo kado awakmu...!
Bojo : :cry: :cry: :cry:[/quote]

Hahaha....a.a.a.a.a batine atine seng wedok cek melase reeegk nasib nasib tak pikir lek atene di tukokno BMW lhakok malah warnae tok seng di jiplak

Suka 0
dyrata
dyrata
dyrata Newbie
pd. 11 Agu 2012, 11.34

tak kiro di kon jogo parkiran

Suka 0
ebiebiebi
ebiebiebi
ebiebiebi Jr.
pd. 7 Agu 2012, 7.28

whahaha, wes kadung sumringah ..
ternyata ....

Suka 0
ammar
ammar
ammar Pro.
pd. 7 Agu 2012, 5.03

mudyaaaaaaaarrrrr

Suka 0
Hafit
Hafit
Hafit Sr.
pd. 2 Agu 2012, 11.44

:punyeng: waduhh ra ngerti aku...

Suka 0
talkaz
talkaz
talkaz Pro.
pd. 2 Agu 2012, 11.39

hahahahhaa....masih mending lha daripada ga dikado sama sekali

Suka 0

© backpackerindonesia.com